Workshops

Workshop Innerlijk Leiderschap – 2 dagen met een interval van 3 maanden

Leidinggeven vanuit innerlijke kracht: authentiek en geloofwaardig. Dicht bij jezelf. Uit onderzoek is gebleken, dat authenticiteit en geloofwaardigheid bepalend zijn. Bepalend voor de mate waarin medewerkers een leidinggevende vertrouwen, respecteren en onder zijn/haar leiding willen bijdragen aan het succes van de organisatie. Authentiek en geloofwaardig blijven is niet eenvoudig. De gemiddelde organisatie is een zeer dynamisch krachtenveld dat veel van haar leidinggevenden en zijn/haar team vraagt.

Deze workshop gaat over de wijze waarop je leiding geeft aan jezelf, hoe je kijkt naar jezelf en impact die dit heeft op je leven en de diverse rollen die je vervult.

De theoretische frames die we gebruiken zijn o.a ; Transactionele analyse, Systemisch werk, Theory U. Tijdens de workshop komen onder andere de volgende onderwerpen aan de orde:

  • Wie ben je en waarom – wat heeft je gevormd? wat is de dynamiek in het familiesysteem van herkomst en met welke consequenties?
  • Wat is het beeld dat je van jezelf hebt?
  • Wat is je persoonlijke missie, als mens en professional?
  • Wat zijn je leidende principes? wat heb jij je team te bieden en hoe doe je dat?
  • Wat zijn je drijfveren, waarden en overtuigingen – waar komen deze vandaan waar worden deze door gevoed.
  • Wat zijn je kwaliteiten en talenten, hoe zet je deze in?
  • Hoe manifesteer jij jezelf in je rol als leidinggevende – wat stimuleert je en wat houdt je tegen

De paarden hebben tijdens de workshop een belangrijke rol.

Door de link naar de dagelijkse praktijk is het direct toepasbaar in je werk.
Ter voorbereiding op de workshop ontvang je een uitnodiging voor een drijfveren test (MMI) en een aantal voorbereidende opdrachten. We werken in een kleine groep van 6 deelnemers. Locatie: Dinxperlo

Investering

De investering in deze tweedaagse workshop is 550, = inclusief MMI testrapport en exclusief BTW. Inclusief, koffie, thee, lunch en materialen.

Neem voor meer informatie en aanmelding contact met ons op.